Al van kleins af aan ging ik mee op pad met mijn vader om de knepen van het vak te leren. Vanwege mijn sterke interesse in het beroep ben ik dan de richting sanitair en centrale verwarming gaan studeren. Daarnaast volgde ik een specialisatiejaar waardoor ik onder andere erkend technicus ben. Na mijn studies volgde dan ook de logische stap om mee in het bedrijf van mijn vader te stappen die dezelfde werken uitvoerde. Helaas was onze samenwerking van korte duur wanneer mijn vader plots en onverwachts overleed in het najaar van 2021. Ik maakte toen de keuze om het bedrijf verder te zetten en hier heb ik nog geen moment spijt van gehad.

Doordat mijn vader op zijn beurt de firma van mijn grootvader had overgenomen is onze familie al drie generaties lang actief in de sector. Ik ben mijn vader dan ook zeer dankbaar om mij de knepen van het vak aan te leren en ook voor alles wat hij mij heeft bijgeleerd.

Deze ervaring en kennis gebruik ik nu dagdagelijks om onze klanten steeds zo goed mogelijk verder te helpen.

Wij zijn een familiebedrijf met veel werkzin dat de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen en uitgevoerde werken op plaats 1 stelt.

Ook volg ik de nodige bijscholingen zodat ik steeds op de hoogte ben van nieuwe wetgevingen en nieuwe technieken.